can U click me ?

Sini Best Jugak

03 March 2014

Monday Couple: Kang Gary dan Ji Hyo

mesti ramai yang dah tengok Running Man dari episod 1 hingga la yang terlatest, siap boleh hafal episod mana yang best, episod mana yang ada guest artist yang diminati kan? tapi yang paling saya suka tengok dalam Running Man ni adalah pasangan Monday Couple tak lain tak bukan iaitu Kang Gary dan Ji Hyo. Saya suka sikap Gary yang sentiasa bersahaja tetapi apabila dengan Ji Hyo senyuman pasti terukir di bibirnya. Jadi di sini saya ingin berkongsi satu video dari drama Emergency Couple yang mana heroinnya ialah Ji Hyo dan Kang Gary menjadi penampilan istimewa(Cameo).

...kiutnya mereka berdua...

Post a Comment

pantun nak komen

Adnan Sempit naik kereta

Dalam kereta ada speaker

Saya tahu saya ni mengada-ngada

Tapi lepas baca komen la sikit der

ads